KURZUSOK

Önfelszabadító Alkotói Műveletek

 

Egy “lépésről-lépésre” bevezető a vizuális világba

A festői forma és a festői szín egysége agyunk trükkjein keresztül

Az Önfelszabadító Alkotói Műveletek c. kurzusok speciálisan rendezett programcsomagok, amiknek részei a rajzi és festészeti világba nyújtanak betekintést. Ez a kurzuscsomag egy általános és erős alapot biztosít azoknak, akik tájékozódni szeretnének a vizuális területeken. A workshop-ok a hagyományos rajz- és festészeti oktatáson túl olyan elemeket is tartalmaznak, amelyek eddig nem kaptak szerepet a technikák átadásában. Kifejezetten nagy hangsúlyt kap agyunk érzékelésének feltérképezése (hármas agyunk működése) és ezen keresztül a felszabadult, örömteli és bátor hozzáállás az alkotásban, a kreatív látásmód-technikák, amelyekkel a képkészítés ellazultan válik koncentrálttá.

Ajánlott mindazoknak akik csak most kezdik el a belső vizuális világuk megismerését. Ajánlott azoknak akik már benne vannak az alkotásban, csak teljesebbé szeretnék tenni kifejező erejük repertoráját.

Ajánlott 13 éves kortól 99 éves korig.

Tutor: Bóna Ottó

ELÉRHETŐ KURZUSOK

ÖNFELSZABADÍTÓ ALKOTÓI MŰVELETEK

RAJZ

5 NAPOS WORKSHOP 2023

Az Önfelszabadító Alkotói Műveletek – Rajz világ egy 5 napos intenzív rajz tanfolyam. 5 teljes napon át (reggel 10.00h-tól este 18.00h-ig) együtt vagyunk és előadásokkal egybekötött speciális gyakorlatsorokon keresztül vezetjük tudatunkat a rajzi/festői látásmód felébresztéséhez. Egyik specialitása, a neurobiológiai információkkal való összekötés, agyunk működésével kapcsolatos mozgatórugók feltárása.

ÖNFELSZABADÍTÓ ALKOTÓI MŰVELETEK

FESTÉSZET

5 NAPOS WORKSHOP 2023

Az Önfelszabadító Alkotói Műveletek – Festői világ egy 5 napos intenzív festészeti tanfolyam. A workshop a Rajz világra épül, és bevezetést kapunk a festészet egyik fő alkotóelemébe a színek, fények és színharmóniák világába. A festészetben szín olyan, mint a művészeteken belül a zene, elsősorban érzelmeket hordoz. Belső érzelmi életünkre visszahatnak a kívül látott színek.Gazdagabbá tesznek minket.

OTTO BONA STUDIO

Email: bonaottoart@gmail.com

Telefon: +36/20/261-4300